Elo ihmisen…

Iki-ihanat vanhat iskelmät saavat Isoäidin muistelemaan elämäänsä lapsuudesta tähän hetkeen. Hauskat ja surulliset, suloiset ja haikeat muistot kulkevat varjokuvina musiikin siivittäminä sydämen läpi. Esityksessä ei puhuta, vaan laulut ja musiikki vievät kuvien avulla elämän tärkeisiin hetkiin.

On todettu, että musiikki ja tutut laulut saavat muistisairaatkin heräämään tähän hetkeen ja muistamaan jo unohtuneita tapahtumia ja ihmisiä. Siksi tämä esitys sopii erityisen hyvin ikäihmisille, vaikka onkin suunnattu koko perheelle. Se antaa lapsille ja lastenlapsille välähdyksen vanhemman polven sielunmaisemasta ja luo siten siltaa eri sukupolvien välille.

Teatteri Delfiini on tamperelainen nukketeatteriryhmä, joka tuottaa mm. varjo- ja pöytäteatteriesityksiä. Esityksiä voi tilata eri tapahtumiin. Elo ihmisen -esityksen suunnitellut ja toteuttanut Anna-Liisa Tarvainen työskentelee taideterapeuttina ja nukketeatteritaiteilijana. Hän on valmistanut nukkeja TV-2:n Pikku kakkonen-ohjelmaan v.1987 alkaen (mm. Jänis Neposen) ja järjestää nukketeatterikursseja.

Liput

Tekijät

Visio, käsikirjoitus ja ohjaus

Anna-Liisa Tarvainen

Esiintyjät

Anna-Liisa Tarvainen, Kirsi Nurminen

CD:n äänitys ja editointi

Uulun Mehiläisstudio

Muusikot

Kari Lounela, Elina Niiranen, Pessi Jouste

Nuket

Anna-Liisa Tarvainen, Anne Jokinen

Lavasterakenteet

Heikki Tarvainen