MUKAMAS 2022 – OHJELMISTO ON JULKAISTU!

19.08.2022

Neljän vuoden odotuksen jälkeen Teatteri Mukamaksen 12. Kansainvälinen Nukketeatterifestivaali MUKAMAS 2022 on vihdoin täällä! Ensimmäistä kertaa syksyllä järjestettävä biennaali avaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kurkistaa kotimaisen ja ulkomaisen nukketeatterin tuoreisiin esityksiin. Tampereen Pispalassa toimivan kotiteatterin lisäksi esityksiä nähdään Hällä-näyttämöllä, Haiharan taidekeskuksella ja Finlaysonin Juvenes-tilassa.

Kansainväliset vieraat tuovat tuulia maailmalta huikealla nukenkäsittelyllä, kiehtovilla aiheilla, tanssilla ja taianomaisilla kasvutarinoilla. Ulkomailta saapuvat palkitut tekijät ovat puolalainen Natalia Sakowicz kahdella esityksellään, espanjalainen Tian Gombau, tšekkiläinen Teatteri Drak sekä ranskalainen XZART-ryhmä.

Kotimaisia koko perheen elämyksiä tarjoavat mm. Teatteri Hevosenkenkä ja Nukketeatteri Sampo. Esityksissä nähdään ja kuullaan musiikkia, hauskoja eläinystäviä, kimurantteja tilanteita, sirkusta sekä yhteisiä seikkailuja. Teatteri Delfiinin ja Anne Välinoron näytökset ovat puolestaan myös ikäihmisille suunnattuja.

LASTEN ESITYKSET

AIKUISTEN ESITYKSET

ESITYSKALENTERI & LIPUT

 

 MUKAMAS 2022 – Kansainvälinen Nukketeatterifestivaali Tampereella 14.–18.9.