Aikuisille 2022

Wake Up

Wake Up

Olipa kerran tyttö… Tai oikeastaan hän on juuri tässä ja nyt. Natalia Sakowiczin toisessa esityksessä poraudutaan tunnettujen satuprinsessojen kautta nykyaikaisen tytön maailmaan.

Romance

Romance

Tämä sooloesitys tuntuu melkein duoesitykseltä. Niin intohimoisesti, brutaalisti ja intensiivisesti päähenkilö elää romanssin itsensä kokoisen nuken kanssa.

Elo ihmisen…

Elo ihmisen…

Iki-ihanat vanhat iskelmät saavat Isoäidin muistelemaan elämäänsä lapsuudesta tähän hetkeen. Hauskat ja surulliset, suloiset ja haikeat muistot kulkevat varjokuvina musiikin siivittäminä sydämen läpi. Esityksessä ei puhuta, vaan laulut ja musiikki vievät kuvien avulla elämän tärkeisiin hetkiin.

Kasvokkain

Kasvokkain

Kasvokkain-esineteatterimonologi yhdistelee surutta nukketeatteria ja esineiden maailmaa, elokuvaa ja taiteen merkkihenkilöitä sekä kasvoja, jotka tekevät pilaa kustannuksellamme.

Minun ääreni

Minun ääreni

Musiikkiteatteriensemble Tytäryhtiö tutkii esityksessään identiteetin kerroksia, kasvua ja itsetuntemusta.

Mitä muistan, mitä unohdin

Mitä muistan, mitä unohdin

Tarina valintojen merkityksestä, unelmista ja rakkaudesta on koottu kirjeistä, valokuvista ja muistoista. Tunnelmallinen esitys koostuu nukeista, varjokuvista ja naamioista – elävän musiikin säestämänä.