Festivaalin Ohjelmisto Julkaistaan Ensi Viikolla

09.08.2022

MUKAMAS 2022 – Kansainvälisen Nukketeatterifestivaalin ohjelmisto julkaistaan viikolla 33, jolloin myös esitysten ensimmäiset liput tulevat myyntiin.

Neljän vuoden odotuksen jälkeen 12. Mukamas-festivaali toteutuu vihdoin 14.–18.9. Ensimmäistä kertaa syksyllä järjestettävä biennaali tarjoaa viiden päivän ajan modernin nukketeatterin keinoin toteutettuja, visuaalisesti vaikuttavia esityksiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Tapahtuma avaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kurkistaa myös ulkomaisen nukketeatterin tuoreisiin esityksiin.

Kansainväliset vieraat tuovat tuulia maailmalta kantaaottavilla aiheilla, huikealla nukenkäsittelyllä, tanssilla ja taianomaisilla kasvutarinoilla. Kotimaisissa esityksissä nähdään ja kuullaan musiikkia, hauskoja eläinystäviä, kimurantteja tilanteita, sirkusta sekä yhteisiä seikkailuja.

Pysykää siis linjoilla!