Log Leg

Log leg on luovan leikillinen ja hellävarainen tositarina pääesiintyjä Jazmína Piktorován omasta lapsuudesta. Eräänä päivänä ammattitanssijan urasta haaveileva pieni tyttö joutuu onnettomuuteen, eikä yhtäkkiä voi tanssia. Hyväksyessään tilansa ja tarkkaillessaan ympäröivää maailmaa, hän löytää yllättäen oikotien toiseen todellisuuteen.

Kuvataiteilija täydentää tarinaa piirtämällä samassa rytmissä esiintyjän kanssa. Esitys on sanaton liikkumisen, mielikuvituksen ja elämän ylistys, jossa unelmat ylittävät todellisuuden rajat.

Drak-teatteri on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista tšekkiläisistä teattereista, joka sijaitsee Hradec Královéssa. Mielikuvituksekkaat ja omaperäiset tuotannot on suunnattu sekä lapsille että aikuisille. Koko historiansa ajan Drak on ollut uusien menetelmien ja luovien lähestymistapojen pioneeri, mikä on tuonut heille useita kansallisia ja kansainvälisiä palkintoja. Yli 60 vuoden ajan kiertävän teatterin tuotantoa ovat nähneet katsojat yli 38 maassa viidellä eri mantereella.

Esityskuvat

Video

Liput

tekijät

Ohjaus

Dominika Špalková

Käsikirjoitus

Dominika Špalková and collective

Esiintyjät

Jazmína Piktorová, Jana Bačová Kroftová

Lavastus

Jana Bačová Kroftová

Puvustus

Tereza Dvořáčková

Musiikki

DVA

Valokuvat

Milan Hajn