NUKKETEATTERI SAI KATSOJAT LIIKKEELLE TAMPEREELLA

18.09.2022

Kahdestoista MUKAMAS 2022 – Kansainvälinen Nukketeatterifestivaali järjestettiin 14.-18. syyskuuta Tampereella. Tapahtuman monipuolisessa ohjelmistossa nähtiin visuaalisia nukketeatteriesityksiä kaikenikäisille. Festivaalin esitysten kokonaistäyttöaste oli huikeat 90 prosenttia.

Suomen suurin ja merkittävin nukketeatteritapahtuma toi yhteen 4 kansainvälistä ja 8 kotimaista esiintyjäryhmää. Kaiken kaikkiaan viiden päivän aikana järjestettiin 27 tapahtumaa, joissa vieraili yhteensä 1317 kävijää.

Lasten ohjelmiston suosituin esitys oli Teatteri Hevosenkengän Koirakampaamo Villa Koiranen, jonka kahdessa näytöksessä kävi yhteensä 177 katsojaa. Aikuisten ohjelmiston helmeksi nousi puolalaisen Natalia Sakowiczin esitys Romance, jonka näki 105 katsojaa.

Teatteri Mukamaksen väki kiittää sydämellisesti kaikkia festivaalin tekijöitä, vierailijoita, katsojia sekä yhteistyökumppaneita ❤️

MUKAMAS – Kansainvälinen Nukketeatterifestivaali järjestetään seuraavan kerran vuonna 2024 Tampereella.

 

Kuva: Mikko Vattulainen