SUOMEN NÄYTTÄMÖTAITEEN KUNNIAMERKKI MANSI STYCZILLE

17.09.2022

Suomen Teatterijärjestöjen Keskusliitto myönsi Suomen Näyttämötaiteen kultaisen kunniamerkin valkoisella nauhalla teatterinjohtaja ja ohjaaja Mansi Styczille ”erittäin etevästä, koko maan teatterielämän hyväksi suoritetusta toiminnasta” perjantaina 16.9.2022

Raatihuoneella palkittiin myös Suomen Näyttämötaiteen kultaisella ansiomerkillä punaisin ruusukkein lavastaja, nukentekijä ja taideterapeutti Anna-Liisa Tarvainen, kultaisella ansiomerkillä punaisin ruusukkein näyttelijä Kirsi Nurminen sekä hopeisella ansiomerkillä sinisin ruusukkein tuottaja Veronica Stycz ja hopeisella ansiomerkillä punaisin ruusukkein ohjaaja ja näyttelijä Katarina Stycz.

 

Katarina Stycz, Veronica Stycz, Kirsi Nurminen, Anna-Liisa Tarvainen ja Mansi Stycz. Kuvat: Michel Rosenmann